E-GAZETE
KARİKATÜR

CHP Belediyesinden atılan 9 işçi gözaltıda

CHP’li Maltepe Belediyesi’nde işten atılan taşeron işçilere bugün önce zabıta ardından da polis müdahale etti. Maltepe Belediyesi’nde işten atılan 53 yaşındaki Ahmet Ekici saldırı sonrası kalp spazmı geçirirken, 9 işçi de gözaltına alındı.

30 Ocak 2012 Pazartesi 22:57
Sol haber merkezine göre, Maltepe Belediyesi’nde daha iyi çalışma şartları talebiyle mücadele eden ve işten çıkarılan taşeron işçilerin direnişine saldırı sürüyor.

Bugün işçilere zabıta ve polis işbirliği ile yapılan saldırıda 9 işçi gözaltına alındığı bildirildi.

Maltepe Belediyesi önünde direnişini sürdüren taşeron işçilere sabah saatlerinde yaklaşık 50 kişilik bir zabıta grubu saldırıda bulundu. İşçilerin pankartı ve direniş dövizlerini alan Zabıtalara karşı işçiler direnişlerini sürdürünce bu kez devreye giren polisler işçileri gözaltına aldı.
 
Anahtar Kelimeler: CHP, Belediye, Gözaltı, İşçi
Yükleniyor...

Hüsamettin AVŞAR

ALEXA