|
22 Mayıs 2012 Salı :
E-GAZETE
› ARDAHAN› BAKANLIKLAR
› BEYKOZ› E DEVLET A. SAYFA› IĞDIR› KARS› ULUSAL YAYINLAR› BİZ KİMİZ› KÖYLÜNÜN KLAVUZU› BİLİŞİM TEKNOLOJİSİ…› İSTANBUL ARDAHAN…› ARDAHANDA TARİH…› EKOLOJİK ÜRÜNLERİMİZ› ARDAHAN KÜLTÜREVİ…› ARDA-FED TÜZÜK› HOÇ-FED TÜZÜK› ARDAHAN'IN TARİHSEL…› ORGANİZASYON› Kongre Süreci ve…› GEREKÇEMİZ VE GENEL…› Gönüllü Temsicimiz…› Gölgeli Köyü Tüzüğü› Ardahan Kültürevi…Barış Yıldırım, ''Sonuç bulmayan Eylem şekli Şovdur!..''Bir süre önce Barış Yıuldırım Trafından Kaleme alınan Kura Meselesindeki yazısında, Cevdet Şentürk'ü Şovmenlikle suçlamıştı... Bu konuda fikir teatisinde bulunduğumuz Barış Yıldırım Konuya açıklık getirdi!
Ardahan Gündem: Barış Bey merhaba, nasılsınız?
Barış Yıldırım: Merhaba, iyiyim siz nasılsınız?
Ardahan Gündem: Bende, Kuzeyanadolu’da Kura’ya bakış açınızla ilgili bir yazınızı okudum… Sizce gerçekten Cevdet Şentürk Show’mu yapıyor?
Barış Yıldırım:Şimdi olayı şahsileştirmemek lazım, ben yapılan eylem şekline Show dedim. Cevdet Şentürk ya da bir başkası sonuca gitmeyecek eylem organize ediyorsa bunun adı Show’dur. Ben KESK üyesiyim eğitim-sen'de delegeyim, bizim de sendika olarak HES'lerle ilgili çalışmalarımız eylemlerimiz var ve Ardahan derneklerinin ulusal anlamda yaptığı ciddi bir eylem yok. Kartal da namaz kılacaklarına gitsinler Ardahan da Kura’da aylarca eylem yapsınlar… Artvinliler nasıl yapıyor? Gitsinler orada halkı bilinçlendirsinler. Bunlar buralarda yapmayacaklar, Taksim de, Kartal da eylem yapacaklar sonrada biz iş yaptık diyecekler! hem ben yazımda da belirttim, Ardahan için Kura sayfası kapanmak üzere, hiç olmazsa projeyi tamamen kaybetmeyelim… Suyumuz başkalarına para kazandırmasın Ardahan’a bir katkısı olsun. Bununla ilgili tek somut bir gayretleri var mı?
Yükleniyor...
|
|